Οδηγίες πρόσβασης Ιατρείο Αθήνας

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην οδό Μιχαλακοπούλου 45.
Λόγω της θέσεώς του, εξυπηρετείται άριστα από τα δρομολόγια του μετρό (στάση Μέγαρο Μουσικής), των λεωφορείων: 220, 235, 550, 608, 622, 815, Χ95, Ε14 καθώς και τις γραμμές τρόλευ 3 και 10.

Είναι χωρισμένο σε δύο κυρίως τομείς προσθετικό και παιδοδοντικό και περιλαμβάνει χώρο αναμονής, παιδότοπο, γραμματεία καθώς και εργαστήριο με ξεχωριστό χώρο καθαρισμού και αποστειρώσεως εργαλείων και υλικών.

Οδηγίες πρόσβασης Ιατρείο Χαλκίδας

Η πρώτη σας επίσκεψη

Η πρώτη σας επίσκεψη θα διαρκέσει 30 λεπτά περίπου. Αρχικά θα ενημερωθείτε για τις δυνατότητες της Οδοντιατρικής , θα λάβουμε ένα πλήρες Ιατρικό και Οδοντιατρικό ιστορικό, θα συζητήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και θα προχωρήσουμε σε έναν ενδελεχή κλινικό έλεγχο της στοματικής σας κοιλότητας.

Εάν κριθεί αναγκαίο, θα λάβουμε ακτινογραφίες της προβληματικής περιοχής ή αποτυπώματα της οδοντοστοιχίας σας. Εάν το περιστατικό θεωρηθεί επείγον η θεραπεία θα ξεκινήσει άμεσα και με απόλυτη προτεραιότητα ως προς τα υπόλοιπα ραντεβού της ημέρας. Μόλις ολοκληρωθεί η εξέταση θα συζητήσουμε για τις εναλλακτικές λύσεις αποκατάστασης και θα σας δοθεί γραπτώς ένα γενικό σχέδιο θεραπείας που θα εμπεριέχει και το κόστος της.

Mπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το ιστορικό, ούτως ώστε να είστε απολύτως έτοιμοι για την εξέταση. επισης είναι καλό να έχετε μαζί σας και μια πρόσφατη -μέχρι 1 έτος,- πανοραμική ακτινογραφία των δοντιών- γνάθων.